Archief

In het OchtendMagazine: Op Hodenpijl is jarig en VELO start nacompetitie goed

In het OchtendMagazine op WOS Radio was tv-presentatrice Ilse de Wilde te gast. We blikten terug op de nacompetitiewedstrijd van VELO en we spraken een succesvolle Westlandse gamer.

VELO overklast Susteren in eerste nacompetitiewedstrijd

De zondagtak van VELO heeft haar eerste nacompetitiewedstrijd in de race om promotie naar de hoofdklasse met ruim verschil gewonnen. In eigen huis waren de Wateringers donderdagavond met 6-0 te sterk voor SC Susteren. Verslaggever Martijn Molenaar sprak na afloop van de wedstrijd met VELO-aanvoerder Gerben Koop.





Harold de Duivenman: "Het is logisch dat er steeds minder ingebroken wordt in schuren"

Vandaag is de AD Misdaadmeter verschenen. Daaruit blijkt dat er minder wordt ingebroken in schuren. Maar Harold geeft zijn eigen visie daarop: "Er zijn minder schuren, dus het is logisch dat er ook minder ingebroken wordt!" Gelukkig zijn er nog nooit duiven gestolen uit de schuur van Harold.





Nieuw op WOS TV: Voel je Goed

Vanaf vanavond is het nieuwe televisieprogramma Voel je Goed te zien op WOS TV. Presentatrice Ilse de Wilde onderzoekt hoe je gezonder kunt leven. Ze gaat onder andere naar een hot yoga les en ze laat zich masseren.





Documentaire over Westlandse gamer: 'Wil taboe doorbreken'


Er wordt een documentaire gemaakt over gamer Kaj van Staalduinen. Deze 's-Gravenzander behoort tot de top van de Benelux en wilde graag meewerken. "Ik wil laten zien, dat er veel meer achter zit dan een stom spelletje spelen", zegt Van Staalduinen. De 25-jarige gamer speelt het spel Counterstrike al ruim twaalf jaar. Wereldwijd kijken miljoenen mensen naar online toernooien. Hij verdient er enkele honderden euro's per maand mee, maar moet om dat te bereiken wel ongeveer dertig uur per week achter zijn spelcomputer zitten. Dat betaalt zich uit in resultaten, want met zijn team won hij de afgelopen twee jaren het grootste toernooi van de Benelux.



Op Hodenpijl is jarig

Op Hodenpijl in Schipluiden bestaat tien jaar. Op Hemelvaartsdag wordt dat groots gevierd met allerlei activiteiten. We spreken erover met Merel Kester, die zelf ook jarig is. Op OpHodenpijl.nl vind je meer informatie over Op Hodenpijl.



Examen op ISW Irenestraat: Timo en Bad geen examenstress na Economie

WOS Radio volgt de eindexamens op de voet. Na afloop van het examen Engels spraken we met een aantal leerlingen van ISW Irenestraat in Poeldijk. Van examentress hadden ze geen last. Volg alles op de eindexamens op wos.nl/examenstress.



Het regionieuws

Nieuwslezer Bas Booister brengt het laatste nieuws uit de regio.



Poll

De AD Misdaadmeter is verschenen. Onze regio scoort relatief goed. Voel jij je veiliger dan vorig jaar?