Archief
Archieffoto

Archieffoto

Feesttent als nieuw element bij Furieade in Maassluis

Er wordt dit jaar een nieuw element aan de Furieade in Maassluis toegevoegd: een feesttent aan de Industrieweg naast cafetaria Van Ruijven. Vanaf woensdag 4 tot en met zaterdag 7 oktober zal de tent meermalen voor verschillende doelen gebruikt worden.

Op woensdagmiddag wordt de tent gebruikt voor een festiviteit voor senioren: van rollatorrace tot een optreden van Ramon Beense. Onderwijl zal de advocaat rijkelijk vloeien. 's Avonds wordt er een sponsorquiz in de tent georganiseerd.

Donderdagavond is er een heuse Gooische Avond, speciaal georganiseerd voor alle dames uit de omgeving. Vrijdagavond is er een Hollandse Avond en zaterdagavond wordt er voor de jeugd in de feesttent afgesloten met een optreden van onder andere het populaire Stuk TV.

Ook nieuw

Dit jaar vindt er op vrijdagavond na de lampionnenoptocht een verrassingsoptreden plaats tussen scheepswerf De Haas en de Groote Kerk. Op zaterdagmiddag is er op het Schanseiland een zogeheten Food Court, waarbij je tijdens de diverse optredens een hapje en een drankje kunt krijgen.

Al deze festiviteiten worden georganiseerd naast de al bestaande activiteiten als de lampionnenoptocht, optredens in en rond de haven, de braderie en de kermis. Het vuurwerk van weleer keer niet meer terug, maar daarvoor in de plaats komt de Furieade nu met een lasershow.

Categorieen:
Maassluis Cultuur