Archief

In het OchtendMagazine: Ook in onze regio feest vanwege kampioenschap Feyenoord

Feyenoord werd zondag kampioen en dus vierde een flink deel van de regio feest. Wij waren tijdens en na de wedstrijd in Poeldijk. Verder blikten we vanmorgen terug op het Gooi maar in mijn Pet festival en we waren bij het examen Duits.



Feyenoord kampioen: groot feest in café in Honselersdijk

De wedstrijd tussen Feyenoord en Heracles Almelo werd op veel plaatsen in onze regio gevolgd. Wij namen een kijkje in café Bij 't Hof in Honselersdijk, waar Feyenoord én Ajax fans de wedstrijd samen bekeken. De meesten waren vooraf gespannen, maar al na veertig seconden brak het feest los.



De Eindexamens: Duits

De Havo- en VWO-leerlingen maken hun examen in de gymzaal van Lentiz VMBO Maassluis. Verslaggeefster Diana de Bruijn ging langs op het Revius College en vroeg de leerlingen hoe ze zich hebben voorbereid.



Gooi maar in m'n Pet festival ondanks regen toch geslaagd

Afgelopen zaterdag werd in 's-Gravenzande het Gooi maar in m'n Pet festival gehouden. In het centrum traden allerlei artiesten op. Het publiek kon geld 'in de pet' van de artiest gooien, die het geld mocht houden. We blikken terug met organisator Karin Scholtes en met één van de optredende artiesten.





Westlandse songfestivalkenner blikt terug op het Songfestival

Hoewel een elfde plek helemaal niet slecht is, hadden velen toch verwacht dat O'G3NE hoger zou eindigen bij het Eurovisie Songfestival. We blikken terug op het songfestival met de Westlandse songfestival kenner Maxim van Ooijen.



Het regionieuws

Ook vanmorgen hielden we je op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio. Presentator Hildo Göbel leest het nieuws.



Poll

Het Gooi maar in m'n Pet festival in 's-Gravanzande was, ondanks de regen, geslaagd. Moet het in elke kern gehouden worden, om zo kleinkunst te stimuleren?