Archief
Jaap Reedijk

Jaap Reedijk

Nieuw theaterprogramma De Naald gepresenteerd

WestlandTheater De Naald heeft donderdagavond voor een volle zaal het nieuwe theaterseizoen 2017/2018 gepresenteerd. De aanwezigen kregen een voorproefje te zien en ontvingen de nieuwe theaterbrochure. Ook waren ze getuige van de onthulling van de nieuwe zaaldeuren. Fotograaf en beeldend kunstenaar Jaap Reedijk heeft daar het jonge cabaretduo De Fransse Eijkel op afgebeeld.

De Naald verwelkomt volgend seizoen grote namen als Van der Laan & Woe, Sanne Wallis de Vries, Sara Kroos, Daniƫl Arends, Richard Groenendijk en Claudia de Breij. Ook op toneelgebied (Paul de Leeuw en Anne-Wil Blankers) en muziekgebied (Roel van Velzen en Leo Blokhuis) is weer veel te genieten. En voor de zesde keer wordt het Rabo Talenten Concours gehouden.

Vanaf vrijdag 12 mei is het mogelijk om in te schrijven voor het nieuwe seizoen. Voorwaarde is dat er moet worden ingeschreven voor minimaal 5 voorstellingen. Voorinschrijven kan online via www.westlandtheater.nl of door het bestelformulier uit de nieuwe brochure. De losse kaartverkoop start op zaterdag 10 juni.

Categorieen:
Cultuur