Archief
Diana de Bruijn

Diana de Bruijn

Erespeld Maassluis voor drie stadspromotors

Uit handen van burgemeester Edo Haan van Maassluis hebben Miranda van Kortenhof, Nicole van Kortenhof en Leny Muchall de Erespeld der Gemeente gekregen. Tijdens de jaarvergadering van de Stichting Promotie Maassluis (SPM) werden zij onderscheiden vanwege hun inzet voor het toerisme in de stad.

Miranda en Nicole van Kortenhof (Van Kortenhof Fietsen) pakten volgens de gemeente hun rol bij het promoten van de stad en wisten hun kennis hierbij optimaal te benutten. "Naast het informeren van de toeristen over tal van activiteiten in de omgeving verzorgden zij ook de verhuur van fietsen en de uitgifte van fietsroutes", motiveert de gemeente.

In het Maassluis Punt, dat gerund wordt door vrijwilligers, trok Leny Muchall de kar. "Bedrijven en organisaties uit de stad hadden de mogelijkheid om zich in het Maassluis Punt te presenteren door middel van informatiekaartjes. Toeristen die een bezoek brachten aan de stad hadden hierdoor een mooi overzicht van alle activiteiten die in de omgeving werden georganiseerd", aldus de gemeente.

Nu Stichting Promotie Maassluis vanaf 20 mei zelf zorg gaat dragen voor de 'opvang' van toeristen en het promoten van de stad met een nieuw toeristisch punt, komt aan de werkzaamheden van de drie dames een einde.

De Erespeld der Gemeente wordt uitgereikt aan personen, al dan niet ingezetenen van de gemeente, die zich gedurende enige tijd of naar aanleiding van een bijzondere gebeurtenis verdienstelijk hebben gedragen ten opzichte van de gemeente.

Categorieen:
Maassluis Algemeen