Archief

In het OchtendMagazine: Tramverbinding Hoek van Holland - Den Haag en slager bij de koffie

Moet er een tramverbinding komen tussen Hoek van Holland en Den Haag? Die vraag stelden we vanmorgen in het OchtendMagazine. We gaven kaarten weg voor de Westlandse Cross en we spraken met René Beukers over de samenwerking tussen de Westlandse Cross en Team Westland. Deze hele week geven we op WOS Radio kaarten weg voor het festival.

Westlandse Cross steunt Team Westland

De Westlandse Cross steunt dit jaar Team Westland. De organisatie van het festival heeft 500 entreekaartjes ter beschikking gesteld aan de stichting. Team Westland verkoopt de kaartjes en de opbrengst komt volledig ten goede aan de goede doelen. We praatten erover met René Beukers.



Moet er een tramverbinding Den Haag - Hoek van Holland komen?

Op de website petities.nl staat een petitie voor de aanleg van een nieuwe tramverbinding tussen Den Haag en Hoek van Holland. De verbinding moet door de duinen, via Monster en 's-Gravenzande gaan lopen. Verslaggeefster Diana de Bruijn ging in Hoek van Holland de straat op en vroeg inwoners hoe ze hierover denken.



Sport: Champions League gewonnen en twee keer promotie

Het was een sport weekend met veel emoties. FC 's-Gravenzande en Den Hoorn werden kampioen en Yvette Broch won met haar club Györi Audi ETO KC de EHF Champions League. De burgemeesters Sjaak van der Tak en Edo Haan waren dit weekend vol overgave sportverslaggever. Verslaggever Stefan van Eijk blikt terug op het weekend.



Radioverslag van burgemeesters was 'geweldig, ontzettend goed'

"Alsof ze het al jaren deden" en "heb je hem al gecontracteerd voor volgend jaar?". De reacties op het radioverslag van burgemeesters Sjaak van der Tak (Westland) en Edo Haan (Maassluis) waren louter lovend en positief. Zelf waren ze ook enthousiast. De burgemeesters deden zaterdagmiddag rechtstreeks verslag van voetbalwedstrijden in onze regio. Sjaak van der Tak zat met WOS Sport-verslaggever André Zijlstra langs de lijn van FC 's-Gravenzande en Edo Haan was met Johan Voskamp van WOS Sport commentator bij MSV'71. We blikten terug.



Het regionieuws

Verslaggever Dennis van Schie praat ons bij over het laatste nieuws uit de regio.



Morgenochtend presenteert Hildo Göbel weer een nieuw OchtendMagazine op WOS Radio.