foto Piet Voskamp WOS Media

Zondagvoetbal: Den Hoorn weer gelijk in uitwedstrijd

Koploper Den Hoorn heeft op vreemde bodem voor de vijfde keer dit seizoen de punten gedeeld met de tegenstander, maar heeft na 16 wedstrijden nog geen enkele nederlaag achter de naam staan.

In Roelofarendsveen sloten DOSR en Den Hoorn af met een 1-1 gelijkspel. De thuisploeg opende na ruim elf minuten spelen de score. Net voor het half uur scoorde Youri Kooijmans uit een kluts de gelijkmaker. In de resterende 60 minuten kwamen beide ploegen niet meer tot score. Den Hoorn had nog diverse kansen, echter de bal verdween niet achter de doelman van DOSR.

Den Hoorn blijft koploper en loopt één punt uit op nummer twee RVC'33. De voorsprong van de ploeg uit Midden-Delfland op RVC'33 bedraagt vier punten.