Archief
Danny Ploegaert 3

Danny Ploegaert 3

Westlandia nog een maand in onzekerheid over puntenaftrek

Krijgt de zondagtak van Westlandia nu wel of niet drie punten in mindering? Met die vraag zal de voetbalclub nog zeker een maand moeten leven, aangezien de beroepscommissie van de KNVB pas na 21 maart uitspraak hierover doet.

Veertien clubs, waaronder de Naaldwijkse derdedivisionist, hebben beroep aangetekend tegen het besluit van de licentiecommissie om drie punten in mindering te brengen. De reden hiervoor is dat deze verenigingen niet voldoen aan de vereiste om drie contractspelers te registreren bij de voetbalbond.

De beroepscommissie zegt, dat het in ieders belang is om pas na de bondsvergadering van 21 maart uitspraak te doen. Dit is vanwege het feit dat eventuele ontwikkelingen tijdens deze vergadering van invloed kunnen zijn op het te nemen besluit door de commissie.

Gezien de ranglijst, zou de puntenmindering voor Westlandia een grote domper kunnen worden. De Naaldwijkers zijn bezig aan een inhaalslag op koploper De Dijk en staan nog slechts één punt onder de Amsterdammers. De Dijk voldoet wel aan de licentie-eis en zou dus weer afstand kunnen nemen van Westlandia wanneer tot de puntenaftrek wordt besloten.

Categorieen:
Naaldwijk Sport