Archief

Ook C&A verdwijnt uit De Tuinen

Het Naaldwijkse winkelcentrum De Tuinen raakt C&A kwijt. Dat kledingconcern heeft de sluiting van dit filiaal bevestigd. Dit betekent een nieuwe aderlating voor het winkelcentrum, dat vorig jaar onder meer een andere grote huurder, V&D, zag verdwijnen.



"De medewerkers zijn geïnformeerd en zullen hun baan behouden door overplaatsing naar een winkel in de nabije omgeving", meldt een woordvoerster van C&A. "Met 131 winkels in Nederland is het openen en sluiten van bepaalde locaties een vast onderdeel van het beheer van de winkelportfolio, waarbij regelmatig op basis van prestaties en markttrends beslissingen worden genomen om relevant te kunnen blijven voor de consument", wordt als reden van de sluiting gegeven. Wanneer dat precies gaat gebeuren, liet C&A nog in het midden.

Zeker is dat ook Van Daalen Optiek verdwijnt uit De Tuinen. De brillenzaak verhuist op den duur naar het Wilhelminaplein en blijft dus wel in Naaldwijk gevestigd.

Het bestuur van ondernemersvereniging De Tuinen in Naaldwijk luidde eerder al de noodklok over de toekomst van het winkelcentrum, gezien de toenemende leegstand. VVD Westland deed deze week een dringend beroep op de gemeente om iets te doen aan het verminderde winkelaanbod.