Archief
Archieffoto van de lancering van VVV Maassluis

Archieffoto van de lancering van VVV Maassluis

Van Kortenhof stopt met Ervaar Maassluis Informatiepunt

Fietsenwinkel Van Kortenhof in Maassluis gaat stoppen met het Ervaar Maassluis Informatiepunt. De Stichting Promotie Maassluis en de citymarketeer van Maassluis hebben de winkel meegedeeld dat er in de binnenstad een nieuw toeristisch informatiecentrum komt. Daarom voelen de ondernemers van Van Kortenhof zich niet langer geroepen om zich vrijwillig in te zetten voor Ervaar Maassluis.

In 2012 opende Van Kortenhof zonder subsidie een VVV-agentschap in de winkel. "In 2015 hebben we op verzoek van de Stichting Promotie Maassluis (SPM) het VVV Maassluis-lidmaatschap opgezegd en zijn we, eveneens op zelfde vrijwillige basis, het enige officiƫle Ervaar Maassluis Informatiepunt geworden."

Citymarketeer Wendy Hofman zegt het jammer te vinden dat Van Kortenhof ermee stopt. Zij bevestigt, dat er naar een centrale locatie wordt gekeken waar Ervaar Maassluis een toeristisch informatiepunt kan openen. Ook het Maassluispunt aan de Doctor Kuyperkade wordt bij de plannen betrokken, zo laat Hofman desgevraagd weten.

Voor nu worden er plannen gemaakt om dat informatiepunt te openen in het pand waar in november het Sinterklaashuis gevestigd was, aan de Nieuwsstraat 1. "We willen de informatie op deze manier centraliseren." Voor de dienstverlening zou daarbij voornamelijk van vrijwilligers gebruik moeten worden gemaakt.

Categorieen:
Maassluis Algemeen