Archief

Zondagvoetbal: Westlandia wint topper van De Dijk

Westlandia heeft de topper tegen De Dijk gewonnen en bracht de spanning terug in de derde divisie. Den Hoorn won van Concordia en zag de nummer twee verliezen. VELO verloor voor de tweede keer op rij.

Derde divisie

De strijd om het kampioenschap ligt weer open. De topper tussen koploper De Dijk en nummer twee Westlandia werd na een prachtige pot voetbal gewonnen door de Naaldwijkse ploeg. Het verschil tussen beide ploegen is na de 2-1 winst van Westlandia geslonken tot vier punten in het voordeel van De Dijk. Westlandia won voor de zesde keer op rij met maar twee goals in totaal tegen.

Eerste klasse B

De winterstop heeft VELO geen goed gedaan. De herstart van de competitie leverde na twee wedstrijden geen enkel punt op. Woerden vertrok met een 3-2 overwinning uit Wateringen en deed dat in de tweede helft met een man minder. In WOerden verloor VELO overigens met dezelfde cijfers. Overigens startte VELO de competitie met drie nederlagen op rij voordat de ploeg een serie neerzette van 10 ongeslagen wedstrijden op rij.

Tweede klasse C

Den Hoorn heeft de koppositie weten te behouden met een daverende overwinning op Concordia. Daarnaast verspeelde nummer twee RVC'33 drie punten in de uitwedstrijd tegen Groenweg, de volgende tegenstander van Den Hoorn. De ploeg uit Midden-Delfland won op eigen veld met maar liefst 5-0 en dit was de grootste overwinning dit seizoen. Den Hoorn hield voor de vijfde keer dit seizoen de nul achterin. Den Hoorn heeft negen wedstrijden gewonnen, vijf keer werd de punten gedeeld met de tegenstander en verloor de ploeg nog niet.

Karakteristieken

De Dijk asv - Westlandia 1-2 (0-1)

Jeroen Spruijt, Remon van Bochoven

Velo - Woerden 2-3 (2-2)

Glenn van den Nieuwenhuizen, Daan van Rossum (P)

Den Hoorn - Concrodia 5-0 (2-0)

Youri Kooijmans, Anthony Sint Niklaas (2x w.o. 1 Penalty), Donny Slot, Ben Verkade