Archief

Badminton: VELO dubbels halen zilveren medailles

Tijdens het Nederlands kampioenschap in het Topsportcentrum in Almere heeft geen enkele speler van Van Zundert/VELO een hoofdprijs weten te bemachtigen. Imke van der Aar en Jim Middelburg haalden een zilveren medaille op.

In het damesdubbel kwam Imke van der Aar in de finale, maar met haar partner Debora Jille was het als derde geplaatste koppel net niet sterk genoeg om het koppel Cheryl Seinen en Iris Tabeling te verslaan. Het als eerste geplaatste koppel won met twee keer 21-18.

In de halve finale van het damesdubbel werd Myke Halkema met haar partner Ilse Vaessen uitgeschakeld door de latere winnaars.

In het gemengd dubbel werden de spelers van VELO in de halve finale uitgeschakeld. Jim Middelburg en Myke Halkema (4) verloren van de latere winnaars Robin Tabeling en Cheryl Seinen. Dit koppel was als eerste geplaatst. Imke van der Aar en haar partner Jelle Maas verloren eveneens in de halve finale.

Jim Middelburg en zijn partner Russell Muns verloren de finale van het heren dubbel. Het als derde geplaatste koppel had weinig kans tegen het als eerste geplaatste koppel Jelle Maas en Robin Tabeling en verloren met 21-7 en 21-13.

Categorieen:
Sport