Archief

Opnieuw gesprek over aarden wal

Ontwikkelaar ONW van de woonwijk Dijckerwaal in 's-Gravenzande gaat opnieuw met villabewoner Van der Arend om de tafel zitten om tot een vergelijk te komen over de aarden wal die aan de kant van de nieuwbouw moet komen. ONW geeft gehoor aan de oproep van de rechtbank en wil daarmee voorkomen dat er alsnog langdurige procedures volgen.

De wal moet de privacy van de villabewoners waarborgen, maar beide partijen zijn het niet over eens waar de wal moet eindigen. Volgens de rechtbank maakt de eerdere afspraak tussen ONW en Van der Arend niet echt duidelijk waar dat eindpunt is. Maar de rechtbank vindt ook dat het punt dat door ONW tijdens de rechtszaak werd aangegeven de privacy onvoldoende waarborgt. Daarom zou dat nader moeten worden uitgezocht. De rechtbank is van mening dat beide partijen daar wel uit moeten komen.

ONW stelt op haar website in het overleg rekening te willen houden met ieders belangen: van de villabewoners, van ONW en van de bewoners van nieuwbouwwijk Dijckerwaal. De bewoners zullen op de hoogte worden gehouden van de uitkomsten ervan.

Categorieen:
's-Gravenzande Algemeen