Archief

In het OchtendMagazine: Kidz for Kidz haalt 20.000 euro op en beheerder voor kinderboerderij gezocht

Op deze regenachtige maandagmorgen zijn we de week op WOS Radio enthousiast begonnen met sport, goede doelen en een vacature.

Sport: Velo verliest en Hookers winnen

De voetballers van Velo hebben voor het eerst in tien wedstrijden verloren. De badmintonners van Velo hebben goede zaken gedaan en ook de rugbyers van de Hookers zijn weer op de goede weg. Sportverslaggever Stefvan van Eijk praat ons bij over het sportweekend.



Kidz for Kidz Survival levert 20.000 euro op

De tweede editie van de Kidz for Kidz Survival heeft een bedrag van 20.000 euro opgehaald. Het geld is bestemd voor onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen, dat uitgevoerd wordt in het VU medisch centrum in Amsterdam. Kinderen van 6 tot en met 14 jaar konden zaterdag deelnemen aan een survivalparcours vol met hindernissen op De Wollebrand in Honselersdijk. Esther Valstar blikt terug.



Vacature: kinderboerderij zoekt beheerder

De kinderboerderij in Wateringen is op zoek naar een nieuwe beheerder. De huidige beheerder stopt er na zestien jaar mee. Het gaat om een baan voor vier dagen in de week, de overige dagen worden de dieren door vrijwilligers verzorgd. Er is wel een aantal eisen waaraan de beheerder moet voldoen. Ellen Willemsen legt uit.



Samenloop voor Hoop Westland zoekt muzikanten

In het weekend van 24 en 25 juni wordt Samenloop voor Hoop Westland weer gehouden. De organisatie is op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren aan het muziekprogramma. Er wordt bijvoorbeeld gezocht naar koren, bands en dansgroepen die tijdens het evenement willen optreden. Zie voor meer informatie samenloopvoorhoop.nl/westland.



Het regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie brengt het laatste nieuws uit de regio.



Poll

Er komen extra parkeerplaatsen op sportpark de Hoge Bomen in Naaldwijk, maar dit gaat ten koste van een sportveld. Wat vind je daarvan?