Archief

In het MiddagMagazine: Prijs voor WestlandTheater De Naald en hoe zit het met het alcoholverbod op het sportgala?

In het MiddagMagazine sprak Nico Baars, directeur van WestlandTheater De Naald, over de prijs die maandag in ontvangst werd genomen. Tijdens de VVTP Theaterbeurs in Amsterdam werd het theater uitgeroepen tot 'Theater van het jaar' in de categorie kleine theaters. "Een teamprestatie", volgens Baars, die binnenkort het publiek van een traktatie zal voorzien.

De fracties van GemeenteBelang Westland en LPF Westland vinden dat er toch bier en wijn geschonken moet worden na het Westlands Sportgala, dinsdagavond in De Naald. Ze roepen in een brief aan burgemeester Van der Tak op af te zien van een 'drooglegging' van het gala. "Als je zo'n voorbeeld wil stellen, doe het dan bij jezelf en stop met alcohol na raadsvergaderingen", aldus Remmert Keizer.

De Poeldijkse volkszanger Koos Janssen zong afgelopen weekend in twaalf dorpskernen voor Sing4Air. De opbrengsten zijn beste voor Skate4Air, die het geld besteed aan onderzoek naar taaislijmziekte. Volgens John Lipman, organisator van meerdere evenementen van de stichting, gaat het eindbedrag richting de 70.000 euro. Nadat meerdere Westlandse schaatsers komende vrijdag aan de start verschijnen op de Weissensee, zal al een voorlopig bedrag bekendgemaakt worden.

Beheerstichting Loswal de Bonnen heeft 3.000 euro geschonken aan het ontwikkelingstraject 'Groeispurt van Westlandse band naar Toptalent!'. Volgens coördinator Robbert van Oeffelt is het bedrag bedoeld voor stimulering van Westlandse bands om hun eigen nummers te schrijven en te spelen.

Zoals elke dag praatte presentator Jim Gardien je bij over het laatste nieuws van vandaag.

De volledige uitzending is hier terug te beluisteren.

Categorieen:
Poeldijk Westland Algemeen