foto Jim Gardien WOS Media

Zondagvoetbal: Westlandia wint; VELO verliest

Westlandia houdt de druk op koploper De Dijk. Beide ploegen kwamen tot winst. VELO begon de herstart van de competitie met een nederlaag.

Derde divisie B

Westlandia heeft op sportpark De Hoge Bomen voor de achtste keer dit seizoen de nul gehouden. Na 90 minuten spelen werd OJC Rosmalen met een 4-0 nederlaag naar huis gestuurd. Een verdediger van Rosmalen opende in de eerste helft de score. Na de pauze werd de voorsprong al na vijf minuten verdubbeld. Nog geen zeven minuten later was de wedstrijd beslist. De laatste treffer viel negen minuten voor het verstrijken van de officiƫle speeltijd. Volgende week kan Westlandia de achterstand op De Dijk met drie punten verminderen indien het in een rechtstreeks duel weet te winnen.

VELO kwam voor het eerst dit seizoen niet tot score in een wedstrijd. Koploper Leonidas was in Rotterdam met 3-0 te sterk. In de eerste helft werd een speler van VELO met rood vroegtijdig naar de kleedkamer gezonden. Deze klap kwam VELO niet meer te boven en moest het na tien wedstrijden zonder nederlaag weer een nederlaag incasseren.