Archief
Archieffoto Ruud de Jong WOS Media

Archieffoto Ruud de Jong WOS Media

Zaterdagvoetbal: KMD wint van Maasdijk en is mede-koploper

KMD heeft de eerste plaats op de ranglijst overgenomen, echter wel op basis van beter doelsaldo dan Die Haghe. Maasdijk verloor ruim van KMD. Verburch kwam niet tot score. MSV'71 haalde uit tegen streekgenoot Quintus.

Derde klasse B

KMD behaalde in de eerste wedstrijd na de winterstop een dubbelslag. De Wateringse formatie won met 4-0 van streekgenoot Maasdijk en zag dat zowel Die Haghe als Loosduinen verloren. Die Haghe verloor de derby van GDA met 3-1, waardoor KMD voor de eerste keer deze competitie de koppositie bezet. Het is wel op basis van een beter doelsaldo. In de strijd om de tweede periode is KMD nu ook koploper. Naaldwijk is eveneens in de race voor de tweede prijs van het seizoen.

KMD maakte ook nog de zwakke competitiestart tegen Maasdijk goed, want toen verloor de Wateringse ploeg met 5-1. Nu waren de rollen omgedraaid. Maasdijk incasseerde de derde nederlaag op rij. Daarnaast staat de ploeg nu op plaats 13 en dat is de laagste notering dit seizoen.

Verburch kwam in een subtopper in actie tegen Ariston'80. Aan de Arckelweg werd niet gescoord. Een unicum voor Verburch, want in de 13 voorgaande wedstrijden eindigde geen enkele Poeldijkse wedstrijd zonder doelpunten. Verburch staat op plaats vijf.

Vierde klasse D

MSV'71 heeft de streekderby tegen Quintus in een ruime overwinning omgezet. Aan de Leeuwerik won de bezoekende vereniging met 4-0. Het was de grootste nederlaag van Quintus dit seizoen en kwam een einde aan een zegereeks van zes wedstrijden op rij. MSV'71 stijgt door de overwinning naar plaats drie en dat is de hoogste notering dit seizoen.