foto Ruud de Jong WOS Media

Westlandia wint in Haaksbergen en blijft tweede

Westlandia heeft de uitwedstrijd tegen HSC'21 in winst omgezet en behoudt daardoor de tweede plaats vast op de ranglijst. Op sportpark Groot Scholtenhagen in Haaksbergen incasseerde de Naaldwijkse ploeg voor de achtste keer dit seizoen geen tegentreffer.

De wedstrijd ontbrandde pas in de tweede helft, nadat het eerste bedrijf met 0-0 was afgesloten. Na ruim 47 minuten zette Jedsel Markes voor en Adnan Bajic rondde af. Een kwartier na rust werd Remon van Bochoven onreglementair gestuit binnen de beruchte lijnen. Patrick Batist benutte de toegekende penalty. Een minuut voor tijd besliste Jeroen Spruijt de wedstrijd en scoorde de laatste van de middag: 0-3.

Westlandia houdt zeven punten achterstand op De Dijk. Over twee weken gaat de Naaldwijkse ploeg op bezoek bij de koploper.