Archief

Meeste volleybalteams presteren goed

De meeste regionale volleybalteams, die uitkomen tot en met het niveau van de tweede klasse, wisten dit weekend hun duel te winnen.

Heren

De herenformatie van VELO heeft zaterdagavond een zeer nuttige zege geboekt in de landelijke eerste divisie. De Wateringers waren in eigen hal met 3-1 te sterk voor Sovoco. VELO staat nog wel voorlaatste, maar de verschillen naar de middenmoot zijn nog erg klein. In de regionale eerste klasse C verloor MVC uit Maassluis met 3-1 van CSS en blijft op de tiende plaats staan. In klasse 1F won ook Monza haar duel, de middenmoter was met 3-1 te sterk voor laagvlieger Punch 4. In dezelfde klasse was hekkensluiter PQV/Pijl Solutions niet opgewassen tegen koploper VVV Delta: 0-4.

Dames

In de eerste klasse F wonnen de dames van VELO opnieuw: 3-1 tegen Timios. De ploeg uit Wateringen staat op de tweede plaats, met een wedstrijd minder gespeeld bedraagt de achterstand 3 punten. In klasse 1A verloor MVC wel teleurstellend met 1-3 van Sliedrecht Sport 6. MVC staat op de zesde plaats. Monza verloor in de tweede klasse L met 1-3 van VTC Woerden en blijft op de voorlaatste plaats in degradatieproblemen. PQV Pijl Solutions won in dezelfde klasse wel: 3-2 van VVV Delta 3.

Categorieen:
Wateringen Maassluis Sport