Archief

DJ Trobi opent Westland On Stage

De Lierse DJ Trobi, die deze vrijdag zijn eerste eigen nummer heeft uitgebracht, verzorgt op 7 februari de opening van het jaarlijkse beroepenfeest Westland On Stage. De 17-jarige Bryan du Chatinier was eerder aanwezig op het beroepenfeest, toen hij nog leerling was aan de Lentiz Dalton Mavo in Naaldwijk.

Trobi is een veelbesproken talent in de wereld van de dancemuziek. Zijn eerste proeve van bekwaamheid is het nummer 'In The Studio', waarbij hij zich verzekerde van de vocale steun van het eveneens Nederlandse duo Jungle Bae.

"Hij is een mooi voorbeeld voor de huidige vmbo-leerlingen over het najagen van dromen", aldus een verheugde projectleider Agnes van den Berg van Westland On Stage. Dit beroepenfeest wordt al vele jaren georganiseerd door ISW en Lentiz. Vmbo-leerlingen ontmoeten daar mensen die alles kunnen vertellen over het beroep dat zij uitoefenen. De persoonlijke gesprekjes over het vak en de werkbezoeken op de latere Doe Dag, helpen de leerlingen in hun keuzeproces voor later.

Westland On Stage wordt dit jaar opnieuw gehouden in de atletiekhal van Olympus '70 op sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk.

Categorieen:
Naaldwijk Westland Regio