Archief

In het MiddagMagazine: Verkeersongelukken in de regio en wordt centrumplan Den Hoorn vanavond goedgekeurd?

In het MiddagMagazine sprak verslaggever Fred van der Ende over de overval op een woning aan de Kornalijn in 's-Gravenzande van afgelopen nacht. De politie is op zoek naar getuigen van de overval die door vijf mannen gepleegd werd. Verder was hij aanwezig bij de botsing in Naaldwijk tussen twee personenauto's, waarbij geen gewonden gevallen zijn. Daarnaast schoof een trailer op de Burgemeester van Doornlaan in De Lier dinsdagmiddag deels van de trekker af, waardoor deze scheef aan de kant voor bedrijventerrein Westerlee kwam te staan.

Vanavond wordt het centrumplan van Den Hoorn door de gemeenteraad goed- of afgekeurd. Volgens Gert-Jan van Dooremaal, fractievoorzitter van VVD Midden-Delfland, is de kans klein dat het plan afgekeurd gaat worden. Wel blijft het verkeersplan een aandachtspuntje.

De Lierenaar ligt morgen weer op de deurmat van menig Lierenaar. Daarin ditmaal aandacht voor het schaatsen op de ijsbaan, het verdwijnen van de pinautomaten en de metamorfose van Summit Health, zo vertelde Fred Louter.

Zoals elke dag praatte presentator Jim Gardien je bij over het laatste nieuws van vandaag.

De volledige uitzending is hier terug te beluisteren.