Archief

VELO speelt gelijk tegen Amersfoort

Van Zundert/VELO heeft na twee nederlagen op rij gelijkgespeeld in het uitduel tegen Forza Amersfoort. De Wateringse ploeg blijft dankzij de vier wedstrijdpunten meedoen om een plaats in de play-offs om de Nederlandse titel.

De titelverdediger heeft nog drie andere concurrenten voor drie plaatsen. De nummer één van de kampioenspoule plaatst zich automatisch voor de finale om het Nederlands Kampioenschap. De nummers twee en drie spelen voor de tweede plaats in de finale.

In de Juliana van Stolberghal verloren Jim Middelburg en Alex Vlaar na een spannende wedstrijd in drie games van De Vries en Ridder. Myke Halkema en Imke van der Aar wonnen vrij eenvoudig van Kwakkenbos en Stelling. De Wateringse dames wonnen in twee games.

In het enkelspel won Vlaar in drie games van Ekiring. Lisa Khoeblal-Malaihollo verloor na eveneens een spannende wedstrijd in drie games van Jille. Beukers blijft nog steeds zonder overwinning in een enkelspel en verloor in twee games van De Vries. Van der Aar won in drie games van Stelling.

De mixdubbel van Rowam Scheurkogel en Khoeblal-Malaihollo leverde een nederlaag op. Maessen en Kwakkenbos waren in twee games te sterk. Middelburg en Halkema zagen in de tweede game hun tegenstanders opgeven. Ridder en Jille konden niet verder.

Volgend weekend heeft VELO een dubbelprogramma. Op zaterdagavond gaat de Wateringse ploeg op bezoek bij BC Duinwijck. Een dag later komt Almere op bezoek in Wateringen.

Categorieen:
Wateringen Sport