Archief

Genomineerden Sportvrijwilliger 2016 bekend

De drie genomineerden voor de Westlandse Rabo Sportvrijwilliger-prijs 2016 zijn bekendgemaakt. Het gaat om Theo Bruggelink (Sportclub Monster), Henk van Geest (FC 's-Gravenzande) en Joyce van der Schilt (Hockey Vereniging Westland). De winnaar wordt op dinsdag 31 januari bekend tijdens de uitreiking van de Westlandse Sportprijzen.

Bruggelink staat elke zaterdag vanaf 7.00 uur paraat in de keuken van de kantine van Sportclub Monster. Daarnaast is hij iedere ochtend, samen met andere vrijwilligers, bezig met de schoonmaakwerkzaamheden. Voorheen was hij actief met onderhoudswerkzaamheden op het voetbalcomplex.

Van Geest is actief in de activiteitencommissie van FC 's-Gravenzande. Hij bemant de fanshop, luister menig muzikaal evenement op als DJ Henkie, organiseert de jeugdkampen en is de drijvende kracht achter de Derde Helft. Voorheen was hij actief als leider en trainer van de jeugdafdeling.

Van der Schilt is bij Hockeyvereniging Westland als coördinator voor trainers, leiders en begeleiding van de jeugdwedstrijden. Zij is bestuurlijk actief als lid Organisatorische zaken en Technische commissie. Daarnaast organiseert zij regelmatig extra activiteiten voor de jeugd.

De winnaar wordt bepaald door middel van stemming. Het publiek kan tot en met 30 januari stemmen via http://www.westlandsesportprijzen.nl. De genomineerde sportvrijwilligers worden vanaf deze week bezocht door WOS-presentator Stefan van Eijk in het sportprogramma op WOS TV.