Archief

In het OchtendMagazine: Dylan Hoogerwerf Nederlands kampioen en wat vinden we ervan dat de politie bodycams gaat gebruiken?

Veel sport vanmorgen in het OchtendMagazine. We zijn trots op Dylan Hoogerwerf, we spraken met Jesper Asselman, we vroegen op straat wat mensen ervan vinden dat de politie bodycams gaat gebruiken en we gingen naar Poeldijk, waar van alles aan de hand is.

Dylan Hoogerwerf Nederlands kampioen Shorttrack

Dylan Hoogerwerf heeft zondagmiddag op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam het Nederlands kampioenschap shorttrack op zijn naam geschreven. Op de afsluitende 3.000 meter kwam Hoogerwerf zondag verrassend als eerste over de streep, wat hem ook de eerste plaats in het eindklassement opleverde. De Wateringer werd dit weekend verder vijfde op de 1.500 meter, tweede op de 500 meter en eerste op de 1.000 meter.



Jesper Asselman doet het goed op de Zesdaagse in Rotterdam


Baanwielrenner Jesper Asselman doet het goed op de Zesdaagse van Rotterdam. Het meerdaagse wielerevenement vindt plaats in Ahoy en duurt nog tot en met dinsdag. Verslaggever Stefan van Eijk sprak met hem. Ook blikte hij vooruit op Asselmans plannen voor het nieuwe seizoen.

De politie in Westland gaat body cams gebruiken. Wat vinden we daarvan?

De politie in Westland gaat body cams gebruiken. Wat vinden we daarvan? Voelen we ons veilig? Verslaggever Diana de Bruijn ging op pad en zockt het uit.



Geen voetbal, maar wel zaalsporten afgelopen weekend


De voetbalcompetitie is nog niet gestart, wel waren er verschillende wedstrijden in de zaal. Verslaggever Stefan van Eijk praat ons bij.

Politie en wegafzetting in Poeldijk. Wat is er aan de hand?

Wat is er aan de hand op de Slachthuiskade in Poeldijk? Een deel van de weg is afgezet met linten en er staan twee schooltassen al lange tijd in de regen. Agenten bewaken de boel en verwijzen door naar de woordvoerder. Wat is er aan de hand? Verslaggever Fred van den Ende is ter plaatse.

Regionieuws

Het regionieuws: Dennis van Schie praat ons bij.



Poll

De verdachten die drie maanden geleden inbraken in de Filmclub in De Lier, worden niet vervolgd. Volgens de officier van justitie is er niet genoeg bewijs om een strafzaak tegen hen te beginnen. De daders werden met de buit gepakt en ze stonden op camerabeelden, maar toch worden ze niet vervolgd. Wat vind je hiervan?