Archief

CDA Westland ziet graag particuliere plannen voor zorghotels

De CDA-fractie in de Westlandse gemeenteraad roept initiatiefnemers en financiers op om met plannen te komen voor zorghotels in Westland. Dat moet een antwoord zijn op het gegeven dat de grenzen van het landelijk beleid rond de zorg zijn bereikt en de wens dat ouderen zoveel mogelijk dicht bij huis willen revalideren.

Dit schrijft fractievoorzitter Piet Vreugdenhil in zijn nieuwjaarsboodschap. Volgens hem is de zorg in Westland goed georganiseerd, maar wordt op diverse punten wel om verbetering gevraagd.

Vreugdenhil kondigt ook aan dat zijn fractie komend jaar het vizier vooral zal richten op de ontwikkelingen in Wateringen en Monster. Of het nu gaat om de Hofboerderij, het oude gemeentekantoor of de Waterman in Wateringen en woningbouw, recreatie en verkeersafwikkeling in Monster-Noord, een integrale aanpak staat daarbij voor het CDA voorop.

Volgens Vreugdenhil zal 2017 wat het CDA betreft in het teken staan van eensgezind verder bouwen aan een mooi Westland waar het in alle opzichten goed toeven is. "Met oprechte aandacht voor elkaar, met een grote betrokkenheid van vrijwilligers, verenigingen, kerken en goede doelenorganisaties. Met stabiele, bestuurlijke daadkracht om zo greep te houden op alle uitdagingen waar we in Westland voor staan."