Archief

De Salamanders pakt eerste overwinning in eredivisie

Voor de teams van De Salamanders werd het een mooie speelronde. Beide ploegen wisten knap tot winst te komen. Vooral de winst van De Salamanders in de eredivisie was knap.

Eredivisie

De Salamanders heeft de eerste overwinning behaald. In de Sport-Wat hal aan de Veenbes in Wateringen won de thuisploeg overtuigend van Klimaatgroep Stars. De Salamanders gaven geen enkele wedstrijd weg en wonnen met 6-0 van de nummer drie van de competitie. Door dit resultaat is de Wateringse equipe gestegen naar de vierde plaats op de ranglijst en nemen daardoor ruim afstand van de onderste plaatsen.

Tweede divisie

Smash heeft zaterdagavond zeer goede zaken gedaan. De ploeg uit Monster behaalde maar liefst een 9-1 zege op Vriendenschaar en is opgerukt naar de gedeelde eerste plaats.



Derde divisie


De reserves van De Salamanders wonnen voor de eerste keer een thuiswedstrijd. Eerder speelde de ploeg gelijk en verloor het eenmaal. De Wateringse ploeg won met 7-3 van De Sprint. De Salamanders staat op een tweede plaats met twee punten achterstand op koploper Renata. Mocht de kloof in de resterende drie wedstrijden ongeveer gelijk blijven dan volgt op de laatste speeldag in Wateringen het treffen tussen De Salamanders en Renata.

Categorieen:
Wateringen Monster Sport