Archief
Facebook

Facebook

Geld ophalen voor nazorg kankerpatiënten

De Westlandse Franny Mussen organiseert aankomende vrijdag een workshop Kickboksen om geld op te halen voor project Nazorg van het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Daarmee moet de nazorg bij mensen die kanker hebben gehad inzichtelijker worden gemaakt en persoonlijker worden.

Een aantal kankerpatiënten heeft intensieve nazorg nodig, omdat ze bijvoorbeeld nog lang last hebben van de gevolgen van hun behandeling. Door het maken van een persoonlijk digitaal nazorgplan is het bieden van die nazorg een stuk gemakkelijker. Dat kan dan aangeboden worden op een website waarop bijvoorbeeld ook te zien is waar er initiatieven zijn in de regio rondom nazorg.

Ook voorlichting en een overzicht van welke behandelingen wel of niet door verzekeraars vergoed worden, horen hierbij. Ten slotte is er een plan om vier keer per jaar een symposium te organiseren in het Delftse ziekenhuis waar alle dimensies van nazorg behandeld worden en vertegenwoordigd zijn.

Voor dit initiatief is geld nodig en Franny Mussen wil als oud-kankerpatiënt daar graag een leidende rol in spelen. Ze roept dan ook zoveel mogelijk mensen op om naar de workshop te komen. Ook Geraldine van der Knaap van VVD Westland werkt mee aan de workshop die onder leiding staat van Marcello Nieuwenhuijsen. Aanmelden kan voor 10 euro per persoon via g.vander.knaap@vvdwestland.nl en de starttijd is 10.00 uur bij WestCoastGym aan de Vlotlaan 412 in Monster.

Categorieen:
Monster Westland Algemeen