Dames Verburch en Quintus 2 door in bekertoernooi

De laatste wedstrijden in de voorronde van het regionale bekertoernooi zijn vanavond gespeeld. De winnaar van de regiofinale plaatst zich voor de achtste finale van het bekertoernooi. Verburch en de reserves van Quintus plaatsten zich voor de volgende ronde.

De laatste wedstrijden in de voorronde van het regionale bekertoernooi zijn vanavond gespeeld. De winnaar van de regiofinale plaatst zich voor de achtste finale van het bekertoernooi. Verburch en de reserves van Quintus plaatsten zich voor de volgende ronde.In de Jan van der Valkhal kwamen competitiegenoten Verburch en VELO tegen elkaar in actie. Beide ploegen konden de nederlaag van afgelopen weekend wegspelen. Na een spannende wedstrijd bleek Verburch de betere in de derby. Na een 12-12 ruststand won de thuisploeg met 24-21. In competitieverband komen beide ploegen elkaar tegen op zaterdag 26 november aanstaande in de Jan van der Valkhal.

De reserves van Virto/Quintus plaatstsen zich eveneens ten koste van een competitiegenoot voor de volgende ronde. De Heulse ploeg was in Cothen te sterk voor mede-eerstedivisionist Fortissimo. Halverwege de wedstrijd leidde Quintus met 17-11. De volgende bekerronde werd bereikt met een 33-21 overwinning. Beide ploegen komen elkaar in de competitie de eerste wedstrijd na de jaarwisseling tegen.

Hoofdklasser Schipluiden had niets in te brengen tegen het in de eerste divisie spelende Gemini. In de Postkogekohal wonnen de bezoekers met 45-15.