Archief
WOS Media

WOS Media

Nog steeds gat naast N223 bij 't Woudt

Er gaapt nog steeds een gat naast de weg tussen De Lier en Den Hoorn, ter hoogte van 't Woudt. Daar is eind april dit jaar een ongeluk gebeurd, waarbij enkele gewonden vielen. Dinsdagavond besteedde het SBS6-programma 'De gevaarlijkste wegen van Nederland' aandacht aan deze provinciale weg, de N223.

Er zijn diverse aanpassingen aan de weg gedaan, maar volgens de makers van het programma is de weg nog steeds erg gevaarlijk. Ook de provincie Zuid-Holland zou volgens presentator André van der Toorn erkennen, dat de weg levensgevaarlijk is.

De berm in

In het programma kwam automobiliste Sandra aan het woord. Zij was het die in april met de wielen van haar auto in de berm terechtkwam. In de berm zat een diepe geul. Toen ze weer de weg op wilde sturen, zag ze een busje op haar afkomen. Uiteindelijk kwam ze na de botsing boven de sloot tot stilstand.

Volgens Van der Toorn gaat de provincie Zuid-Holland de problemen weliswaar aanpakken, maar kan dat nog jaren duren. "Tot die tijd hebben ze beloofd om de kleine problemen op te lossen", zei Van der Toorn.

Categorieen:
De Lier 112