Archief
Dennis van Schie

Dennis van Schie

Nog deze maand visie 'Hart van Poeldijk' op Leuningjes verwacht

Naar verwachting zal de initiatiefgroep 'Hart van Poeldijk' binnen twee weken haar visie op de toekomst van zalencomplex De Leuningjes kenbaar maken. Dat zei wethouder Ouwendijk van de gemeente Westland dinsdagavond in zijn beantwoording van vragen van de fracties LPF en GBW.

Genoemde en ook andere fracties vinden het veel te lang duren, voordat met sanering van het asbest in De Leuningjes wordt begonnen. Het is inmiddels al ruim een jaar geleden, dat een belangrijk gedeelte van het Poeldijkse complex (waaronder de grote zaal) abrupt moest worden gesloten.

Zodra wethouder Ouwendijk de visie van 'Hart van Poeldijk' heeft ontvangen, verwacht hij binnen twee tot drie weken een voorstel aan de gemeenteraad te kunnen voorleggen.

Aanpak sanering

"Waarom niet direct beginnen met saneren? Dat moet tóch gebeuren", opperde fractievoorzitter Peter Duijsens van Westland Verstandig. Ouwendijk legde uit, dat het bij de uitvoering van een sanering van aanzienlijk belang is om te weten of het betrokken pand daarna opgeknapt moet worden of zal worden afgebroken.

Categorieen:
Poeldijk Westland Politiek