Archief
VELO-archieffoto

VELO-archieffoto

Vooruitblik zondagvoetbal: Den Hoorn nog ongeslagen

Komende zondag speelt Westlandia een zespuntenwedstrijd tegen Magreb '90, ontvangt VELO directe concurrent Nieuwerkerk in eigen huis en hoopt Den Hoorn de ongeslagen status te behouden.

Derde divisie B

Westlandia liep afgelopen zondag in een aantrekkelijke wedstrijd punten mis tegen HBS en zal zich voor eigen publiek willen revancheren. Voor een echte zespuntenwedstrijd komt Magreb'90 naar sportpark De Hoge Bomen. De bezoekers hebben tot nu twee keer de winst gepakt in een uitwedstrijd en tweemaal verloren. De Naaldwijkse ploeg was drie keer een tegenstander de baas in eigen huis en moest eenmaal de winst laten.



Eerste klasse B

Na een gelijkspel en een overwinning zal het vertrouwen bij VELO terug zijn gekomen. Aan de Noordweg ontvangt de thuisploeg Nieuwerkerk, dat drie punten meer heeft. Bij een overwinning is VELO terug in de middenmoot en kan naar boven gekeken worden.

Tweede klasse C

Promovendus Den Hoorn staat op de vierde plaats, maar met een beetje meer geluk had de ploeg vier punten meer gehad. Na twee puntendelingen op rij zal de ploeg graag drie punten aan het totaal gaan toevoegen. Tegenstander is Foreholte, dat zal proberen Den Hoorn de eerste nederlaag van het seizoen te bezorgen.

Categorieen:
Naaldwijk Sport