Archief

PvdA: 'Afwatering Burgemeesterswijk kan beter'

Naast onrust in de Burgemeesterswijk in Maassluis zijn er soms ook gewoon wat praktische zaken die er spelen. Zo wil de Partij van de Arbeid in de stad weten of er iets kan worden gedaan aan de afwatering bij een parkeerterrein in de wijk.

Na een flinke regenbui is het parkeerplein helemaal volgelopen, ondanks dat er een innovatief drainagesysteem is toegepast in de wijk. De partij wil graag dat er zo snel mogelijk iets aan gedaan wordt en roept burgemeester en wethouders op tot actie. Ook hoopt de partij op snelheidsverlagende hekjes in een van de porten naar het Burgemeestersplantsoen, zodat scooters er niet meer kunnen racen.

Verder willen de sociaaldemocraten weten wie het onderhoud verzorgt van de perkjes in de wijk, omdat het ene perkje wel netjes is en het andere flink verwilderd. Daar zou volgens de fractie meer inzet op gepleegd mogen worden door het college van B en W.

En de PvdA wil weten of de Dr. Jan Schoutenlaan op de aandachtslijst van de politie staat vanwege vermeende straatraces daar en of er iets gedaan wordt aan strepen van een zebrapad die niet doorgetrokken zijn op het fietspad en dus verwarring opleveren.

Categorieen:
Maassluis Politiek