Archief
WOS Media

WOS Media

Eén bestelbus teruggevonden, van de andere nog geen spoor

De vorige week gestolen bestelbus van de Naaldwijkse kledingzaak 't Haantje is teruggevonden. De eveneens zwarte VW-bus die in dezelfde nacht in Monster was gestolen is nog steeds zoek. Afgelopen zaterdagavond laat was een zwarte VW-bus in 's-Gravenzande het mikpunt van criminelen. De wagen werd niet gestolen, maar wel ontdaan van alle vier de wielen.

Eind maandagmiddag kwam het bericht dat iemand de van logo's en naamopdruk voorziene bestelbus van 't Haantje had gezien. De bus stond gewoon op straat geparkeerd, midden in de woonwijk tussen de kern van Loosduinen en de Laan van Meerdervoort in Den Haag. Op het eerste gezicht ontbraken alleen de kentekenplaten, maar wie door de zijruit naar binnenkeek, kon zien dat allerlei waardevolle onderdelen waren verwijderd.

Beloning

De nu nog vermiste bestelbus uit Monster is een VW Transporter 2.5 liter TDI , kenteken 71-BZ-GG, kleur: zwart, TDI-letters in het rood. Er zit een deukje in de achterklep. Deze achterklep bestaat uit één deel dat omhoog klapt. Wie de gouden tip heeft, krijgt 200 euro als de bus hierdoor wordt teruggebracht. Meldingen graag bij de politie via 0900-8844.

Eind maandagmiddag berichtte AD Westland over een getroffen zwarte VW-bestelbus in 's-Gravenzande. Deze wagen konden of wilden de criminelen om een of andere reden niet meenemen. In plaats daarvan werden alle vier de wielen gejat, de wagen achterlatend op een krik en een accu.