Archief
Fred van der Ende

Fred van der Ende

Zoektocht in slootje na aantreffen scooter

De hulpverleners zaten met diverse vraagtekens na de melding van de vondst van een scooter dinsdagmiddag in een slootje langs de Maasdijk in 's-Gravenzande. Men nam uiteindelijke het zekere voor het onzekere , maar er werd niemand onder het kroos aangetroffen.

Kort voor half zes (17.25 uur) kwam de melding dat er aan de oostkant van de Maasdijk, ter hoogte van huisnummer 13, een scooter in de sloot lag. In eerste instantie werd de brandweer van Hoek van Holland er op af gestuurd.



Aangifte van vermissing

Toen de scooter uit het water was gehaald, checkte de politie het kenteken. Daarbij bleek, dat in het afgelopen weekeinde aangifte van vermissing van de scooter was gedaan. De eigenaar had de tweewieler aan iemand uitgeleend, maar die was 'm niet terug komen brengen. Daarom werd om 17.40 uur een ambulance opgeroepen.

Omdat er inmiddels duikers ter plaatse waren gekomen, hebben die voor alle zekerheid door de smalle sloot gewaad om uit te sluiten dat daar iemand in zou liggen. Tot ieders geruststelling zonder resultaat.