Archief

Stroomopwaarts gaat door met 'Fit naar Werk' trainingen

Van de 51 kandidaten uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam die begin dit jaar startten met de 'Fit naar Werk' trainingen, hebben er 14 een nieuwe baan gevonden. Dat is iets meer dan een kwart. Ook is 1 deelnemer bezig met het opzetten van een eigen bedrijf en zijn anderen parttime aan de slag of volgen ze een werkstage.

Verder meldt het regionaal participatiebedrijf Stroomopwaarts MVS dat er ook nog een aantal mensen bezig is met vrijwilligerswerk. Stroomopwaarts-directeur Desiree Curfs en Cees van Toor, directeur van Fitline Healthclubs, ondertekenen op woensdag een nieuwe overeenkomst voor continuering van het programma 'Fit Naar Werk'.

Van augustus 2016 tot maart 2017 volgen 72 werkzoekenden job-trainingen van trainers van Stroomopwaarts en fit-trainingen van John de Wolf om weer helemaal fit te worden voor een baan. Ook worden deelnemers aan het programma door Fitline voorgesteld aan werkgevers uit hun netwerk. Daarnaast bemiddelt Fitline voor een aantal deelnemers een proefplaatsing van twee maanden bij deze werkgevers.

Categorieen:
Maassluis Algemeen