Archief

'Verjaardag' de Hoge Bomen gevierd door twaalf kantines

Het 50-jarig bestaan van sportpark de Hoge Bomen in Naaldwijk gaat dit jaar niet onopgemerkt voorbij. Twaalf sportkantines openen zaterdag 1 oktober de deuren voor het festival 'Sport en Cultuur: samen scoren'. Bezoekers kunnen verenigingen bezoeken en een tentoonstelling over het sportpark bekijken.

Met de wandelingen over het sportpark willen de initiatiefnemers sport en cultuur met elkaar verbinden. "Daarnaast is het ook leuk om eens bij de buren te kijken", aldus mede-organisator Frank van Veen. Op het sportpark zijn twee verschillende wandelroutes uitgestippeld.



De deelnemende verenigingen zijn Tennisvereniging LTC, zwembad de Hoge Bomen, Schietvereniging Naaldwijk, Trainingsstal de Hoeve, Handbalvereniging Westlandia, Turnhal Eminent, Hockeyvereniging Westland, Voetbalvereniging RKVV Westlandia, Atletiekvereniging Olympus '70, Scouting Rambonnetgroep, Jeu de Boules vereniging Westlandia '87 en Biljartvereniging 't Groene Hart.



Het evenement begint zaterdag 1 oktober om 18.45 uur in de kantine van VV Naaldwijk en eindigt rond 23.30 uur. Volgens de organisatie gaat de kaartverkoop snel. Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar door het sturen van een e-mail naar info@cultuurverbinders.



Eerder maakte WOS Nieuws onderstaande reportage over het evenement.

Categorieen:
Naaldwijk Westland Cultuur