Archief

Burgemeester gaat hotelkamers schoonmaken

Burgemeester Van der Tak van Westland gaat voor één dag een ander beroep uitoefenen. Dat gebeurt vooruitlopend op de komende Week van het Werk. Woensdag is hij te vinden in het Fletcher hotel-restaurant Carlton in Naaldwijk, waar hij de meest uiteenlopende hotelwerkzaamheden zal uitvoeren: van kamers schoonmaken tot uitchecken en van roomservice tot bediening in het restaurant.

Tijdens de Week van het Werk, van maandag 26 september tot en met zondag 2 oktober, zijn in Westland dagelijks evenementen rondom werk, opleidingen en de arbeidsmarkt. Daarvan is elke dag op WOS TV een verslag te zien. De week wordt maandag 26 september formeel afgetrapt door wethouder El Mokaddem in de radiostudio van de WOS. De hotelwerkzaamheden van Van der Tak zijn uitgebreid bij de WOS te zien in het weekend van de Week van het Werk.

De week wordt georganiseerd door WOS Media op initiatief van MVO Westland, gemaakt met Patijnenburg, GJ Personeelsdiensten en DON Opleidingen en ondersteund door WW Café Westland, Nature's Pride, VNO-NCW Westland-Delfland en Toussaint Bedrijfscatering. Een compleet overzicht van de activiteiten is te vinden op www.wos.nl/weekvanhetwerk.