Archief

Zaalhandbal: gelijkspel en verlies voor Quintus

De tweede teams van Quintus kwamen vanmiddag in actie. Voor de heren eindigde de wedstrijd tegen Olympia'89 in een gelijkspel. De dames verloren de uitwedstrijd tegen Nieuwegein.



Heren

Eerste divisie

De reserves van Koornneef/Quintus hebben na een aantrekkelijke wedstrijd de punten gedeeld met promovendus Olympia'89. De grootste achterstand voor de Heulse ploeg was vijf treffers. In de Eekhouthal leidden de bezoekers halverwege de wedstrijd met 13-11. Na de pauze was het spannend en Quintus leek met een overwinning van het veld te stappen, maar de bezoekers wisten toch nog een unt uit het vuur te slepen: 27-27. Frank Meeuwisse was met vijf treffers het meest succesvol.

Dames

Eerste divisie

De reserves van Virto/Quintus hebben de eerste nederlaag geleden. De uitwedstrijd in en tegen Nieuwegein werd met 30-24 verloren. De Heulse ploeg was niet scherp genoeg op de momenten dat het moest. Door de nederlaag zakte Quintus naar een vijfde plaats op de ranglijst. Foreholte en ZAP hebben als enige ploegen nog de volle buit uit twee wedstrijden.

Categorieen:
Sport