Archief
Google Streetview

Google Streetview

Seniorenpartij bezorgd over mogelijke komst eetcafé aan het Dennendal

De Verenigde Senioren Partij in Maassluis maakt zich zorgen over de mogelijke komst van eetcafé The Score aan het Dennendal. De partij heeft een brief van bezorgde omwonenden gekregen, die de komst van de horecagelegenheid niet zien zitten.

In de afgelopen jaren zou er al sprake zijn geweest van een groep hangjongeren van 15 tot 20 personen die overlast veroorzaakt, evenals parkeeroverlast en het op straat gooien van afval. Verder is er volgens de omwonenden nu al last van veel geluidsoverlast.

De briefschrijvers verwachten nog meer overlast als het eetcafé er daadwerkelijk komt. In de directe omgeving wonen volgens de VSP veel mensen van boven de 55 jaar, die erg gesteld zijn op een tijdige nachtrust. De VSP wil dan ook van het college weten of er is overwogen om met de omwonenden in gesprek te gaan.

Ook wil de partij weten of de bezwaren worden meegewogen in de verlening van de vergunning en indien nodig de vergunning niet wordt verleend omdat "het woonmilieu van een grote groep burgers zwaarder behoort te wegen dan een economisch belang van een enkeling."

Categorieen:
Maassluis Politiek