Zaterdagvoetbal: Maasdijk wint in slotminuut; puntverlies VELO en Schipluiden

Schipluiden en VELO moesten in speelronde drie hun eerste puntverlies noteren. Maasdijk herpakte zich na de zeperd tegen VELO. MSV'71 deed dat eveneens en verpulverde SVV.

De twee koplopers na twee speelronden moesten het eerste puntverlies incasseren. VELO kwam in de derby tegen KMD niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Schipluiden verloor voor het eerste een competitiewedstrijd. SEV bleek op sportpark Keenenburg met 1-0 te sterk. De bezoekers boekten de eerste overwinning.

Die Haghe en Verburch profiteerden van het puntverlies. Beide ploegen wonnen. Die Haghe won de derby van Loosduinen (3-1) en Verburch won zonder tegendoelpunt van Houtwijk (3-0). VELO, Die Haghe en Verburch gaan samen aan de leiding. Schipluiden en Maasdijk volgen op één punt.

Maasdijk pakte de tweede overwinning in de allerlaatste minuut. De wedstrijd tegen GDA leek op 1-1 te eindigen, maar Boyd Rijnenberg scoorde de winnende treffer. MVV'27 boekte eveneens een nipte overwinning. Na 71 minuten spelen stond de 3-2 overwinning op het scorebord. Jessy Zwaard scoorde de winnende treffer.

Naaldwijk moest een fikse nederlaag incasseren in Delft. Promovendus Ariston'80 was met 4-1 te sterk en behaalde hiermee de eerste overwinning van het prille seizoen. Naaldwijk wacht nog steeds op de eerste driepunter.

Vierde klasse D

MSV'71 revancheerde zich door de fikse nederlaag tegen VOB van een week eerder. Sterker nog: op eigen sportpark won met met dezelfde cijfers als het vorige week verloor, namelijk met 7-1. SVV was de tegenstander.

De wedstrijd van Quintus tegen Wanica Star werd na 39 minuten gestaakt nadat de bezoekers commentaar hadden gegeven op de leidsman. De tussenstand was 3-0.