Archief

Restaurant Pure Passie niet naar World of Westland

Restaurant Pure Passie van chef-kok Leonard Elenbaas krijgt toch geen plek op World of Westland (voorheen Greenport Horticampus). Dat zei Mark Zwinkels, een van de woordvoerders in dit grote nieuwbouwproject tegenover het Ochtendmagazine op WOS Radio.

Of Elenbaas dan een ander pand gaat betrekken, is niet bekend, hij was niet bereikbaar voor commentaar. Eerder haalde hij via het WOS-programma De Pitch door middel van crowdfunding 50.000 euro op om de verhuizing van zijn restaurant vanuit 's-Gravenzande naar Honselersdijk te financieren.

De organisatie Kapitaal op Maat, die de crowdfunding had georganiseerd, was niet op de hoogte van dit nieuws. Ze hopen dat Elenbaas alsnog met een toelichting komt voor de investeerders. Wel gaat de organisatie er vanuit dat hij aan zijn verplichtingen richting de investeerders kan voldoen.

Er lopen intussen nog gesprekken met meerdere cateraars om voor eten en drinken te zorgen in het gebouw voor onder meer de 1.200 studenten die op het terrein gaan studeren. Volgend schooljaar gaat de school open.