Zondagvoetbal: alleen Den Hoorn pakt een punt

Voor de regioploegen was er weinig reden tot juichen tijdens deze speelronde. Alleen Den Hoorn mocht een punt bijschrijven aan het totaal. Westlandia verloor in een doelpuntrijke wedstrijd van De Dijk. VELO moest in Woerden haar meerdere erkennen.

Derde divisie

Na een waar spektakel stuk op sportpark De Hoge Bomen stond Westlandia met lege handen tegen De Dijk. De bezoekers vertrokken met een 4-3 overwinning naar Amsterdam. Na een kwartier spelen leidde Westlandia met 2-1, waarna De Dijk voor rust nog op voorsprong kwam: 2-3. Na de pauze kwam de thuisploeg langszij en na 53 minuten stond de 3-4 eindstand op het scorebord. Beide ploegen kregen nog kansen op een treffer. Een Naaldwijkse treffer werd in de slotfase terecht afgekeurd wegens hands.

Na twee speelronden staat VELO nog steeds met lege handen. De Wateringse ploeg verloor na wederom een doelpuntrijke wedstrijd. In en tegen Woerden moest VELO de winst laten aan de thuisploeg. De ruststand was 0-1. Woerden won toch nog met 3-2 en behaalde zo de volle buit uit twee wedstrijden. VELO is nog steeds puntloos.

Den Hoorn heeft twee punten laten liggen in streekderby tegen Concordia. Aan de Brasserskade in Delft nam Den Hoorn in de eerste helft de leiding. Na de pauze deed de ploeg zich zelf te kort en zag na ruim 66 minuten Concordia langszij komen. Beide ploegen hebben nu vier punten uit twee wedstrijden.