Archief

Kledingwinkel MS Mode maakt doorstart

Kledingwinkelketen MS Mode, die begin augustus failliet werd verklaard, maakt een doorstart onder oude eigenaar Coolinvestments. Dat is donderdag bekendgemaakt. In onze regio zit er een vestiging van de keten in Naaldwijk.

Het is nog onbekend wat de doorstart precies betekent voor medewerkers van de kledingwinkel, maar volgens curatoren Frits Kemp en Cees de Jong is het goed nieuws voor de vele medewerkers, zo schrijf mediapartner Omroep West.



Retailspecialist Ga Europe, dat gespecialiseerd is in het herstructureren van retailbedrijven, was ook betrokken bij de gesprekken tussen de curatoren, schuldeiser Rabobank en voormalig eigenaar Coolinvestments. De retailspecialist zal de komende tijd werken aan een exploitatieplan. De precieze plannen van Coolinvestments zullen binnen enkele weken worden toegelicht. Ondertussen blijven de winkels gewoon open.

Zachte winter

Het modebedrijf bleek begin augustus niet bestand te zijn geweest tegen de tegenwind voor de winkelsector. Daarbij had het last van een zachte winter, waardoor de wintercollectie alleen met flinke kortingen over de toonbank ging.

Categorieen:
Naaldwijk Economie