Archief
Green Eagles 2

Green Eagles 2

Versterkingen voor dames Green Eagles

De dames van de Maassluise basketbalvereniging Green Eagles hebben voor het komende seizoen drie nieuwe speelsters vast weten te leggen. Willeke Bruins, Kim Rijnberg en Kirsten Boer komen volgend seizoen uit voor de promotiedivisionist. Daarnaast wordt er afscheid genomen van Daisy Otto, Marloes van Zeijl en Nienke van Deijk.

Willeke Bruins vertrok vorig seizoen van de Green Eagles naar eredivisionist Binnenland, maar keert na een seizoen weer terug. De Schiedamse Kim Rijnberg komt over van Bridge Towers. Daarnaast versterkt de in Naaldwijk woonachtige Kirsten Boer de Maassluise selectie, eveneens afkomstig van Binnenland. Overigens heeft Green Eagles dit seizoen weer de beschikking over Anouk Kraaijeveld, die terugkeert na zwangerschapsverlof.

De Maassluise club begint het nieuwe seizoen in de promotiedivisie op zaterdag 17 september met een thuiswedstrijd tegen EBV Baros. Ter voorbereiding daarop werd afgelopen vrijdag tweededivisionist Waldric met klinkende cijfers verslagen in een oefenwedstrijd: 29-69.

Categorieen:
Naaldwijk Sport