Archief

Preventiebijeenkomst 'Laat je niet overvallen'

Een overval, afpersing, winkeldiefstal, geweld en agressie hebben een grote impact op ondernemers en hun medewerkers in de detailhandel en daghoreca. Om hen te leren wat ze zelf kunnen doen om het risico op (winkel)criminaliteit te verkleinen, wordt op maandag 19 september in de raadzaal van de gemeente Westland in 's-Gravenzande de preventiebijeenkomst 'Laat je niet overvallen' gehouden.

De bijeenkomst is gratis toegankelijk, maar men dient zich wel voor 13 september aan te melden op www.laatjenietovervallen.nl. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeenten Midden-Delfland en Westland, samen met de politie en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Preventieve maatregelen helpen financiƫle en emotionele gevolgen van overvallen te voorkomen. Dat kunnen organisatorische maatregelen zijn, maar ook technische en bouwkundige. Al deze aspecten komen aan bod in 's-Gravenzande. De bijeenkomst begint om 18.45 uur (inloop met broodjes vanaf 18.00 uur) en duurt tot 22.00 uur.