Twitter SV Den Hoorn 1

Zondagvoetbal: Den Hoorn begint met overwinning, VELO verliest

De derde divisie was al toe aan wedstrijdronde vier. Westlandia behaalde het eerste gelijkspel van het seizoen. De eerste en tweede klasse begonnen vandaag aan de eerste speelronde. In totaal scoorden de drie regioploegen ieder twee keer. VELO verloor en Den Hoorn won.

Derde divisie

Westlandia hield aan de uitwedstrijd in en tegen Dongen één punt over en staat op plaats vier in de derde divisie. De ruststand was 0-0. In de eerste minuut na de pauze opende Remon van Bochoven de score. Dongen kwam zes minuten later langszij en twee minuten voor tijd kwam de thuisploeg op voorsprong. Henry Chidozie Ugwunna scoorde in blessuretijd de gelijkmaker.

VELO ging in de eerste wedstrijd onderuit. Aan de Noordweg won Leonidas met 4-2 van de Wateringse formatie. De ruststand was nog gelijk 1-1. Na de pauze nam de Rotterdamse ploeg afstand van de thuisploeg.

Den Hoorn pakte bij haar rentree drie punten. Op eigen veld won de ploeg uit Midden-Delfland met 2-1 van DOSR. Voor de pauze had Den Hoorn al een marge van twee treffers op het scorebord. DOSR scoorde in de tweede helft tweemaal, waarvan één afgekeurde treffer. De enige geldige treffer van de bezoekers viel vier minuten voor tijd.