Archief
facebook Quintus

facebook Quintus

Handbal: succes Westlandse teams op NK

Zowel de dames A-junioren als dames C-junioren van Quintus zijn Nederlands Kampioen veldhandbal geworden. Het NK werd gehouden bij de Schiedamse handbalverenigingen DWS en Ventura. De dames B-junioren van VELO werden ook Nederlands kampioen.

Tijdens de finalewedstrijden stroomde de regen op de velden neer. De A-junioren speelden een spannende finale tegen VVW uit Wevershoof. Pas na verlenging werd de titel in de wacht gesleept. De Heulse ploeg won met 31-26. Het team was een mengeling van speelsters uit A2, A1 en drie uit de B selectie.

De C-junioren speelden de finale tegen ZAP. Het werd een makkelijke overwinning voor de Heulse ploeg. Na een 14-3 voordelige ruststand won Quintus met 25-8.



De B-meisjes junioren van Veneco/VELO wonnen achtereenvolgens van HV VVW Fortuin (21-14) en Jumbo Niedorp (18-11). Twee duidelijke overwinningen waarmee het team het Nederlands kampioenschap terecht mee naar Wateringen heeft genomen.

Schoolhandbal

De Andreashof uit Kwintsheul veroverde in Emmen de Nederlandse titel bij het schoolhandbal. Na een lange dag werd in sporthal Angelslo met 10-6 gewonnen van DSV Deurne.

Categorieen:
Wateringen Westland Sport