Archief

Groep bewoners Noorddijk/Geerkade voelt zich niet serieus genomen

Een groep bewoners van de Noorddijk en de Geerkade in Maassluis voelt zich niet serieus genomen en is boos op het college van burgemeester en wethouders. Reden is dat zij niets hebben gehoord op een brief die ruim vijf maanden geleden is verstuurd.

"Wij zijn nu vijf maanden verder en hebben sindsdien taal noch teken van u mogen vernemen! U heeft de handreiking om in goed overleg tot een oplossing te komen (en daarmee een stukje van ons volledig in het college verloren vertrouwen te herwinnen) definitief verspeeld."

Wethouder Keijzer laat tegenover WOS Media weten, dat er inderdaad geen brief is teruggestuurd: "De brief is tussen wal en schip geraakt. Dat kan ik niet goed praten." Wel geeft Keijzer aan, dat er binnenkort alsnog een antwoord volgt.

In de brief werd gevraagd om nog eens met elkaar in gesprek te gaan over het bouwplan op de hoek van de Noorddijk en de Geerkade. Meerdere omwonenden zien het beoogde plan op het stukje grond namelijk niet zitten. Volgens hen zou het niet in het straatbeeld passen. Eerder wonnen ze al een rechtszaak van de gemeente.

Categorieen:
Maassluis Politiek