SV Den Hoorn 1

Zondagvoetbal: Gelijkspel Den Hoorn in nacompetitie

SV Den Hoorn heeft de eerste wedstrijd in de tweede ronde van de nacompetitie voor een plaats in de tweede klasse gelijk gespeeld. De ploeg uit Midden-Delfland kwam thuis niet verder dan 2-2 tegen Teylingen.

Halverwege de eerste helft kwamen de bezoekers op 0-1, voor rust wisten beide ploegen niet meer te scoren. Na rust maakte Sem Remmerswaal de gelijkmaker, maar Teylingen wist vervolgens opnieuw de voorsprong te pakken. Ruim 10 minuten voor tijd scoorde een Teylingen-speler in eigen doel en bracht de eindstand op 2-2. Den Hoorn verloor nog wel de strafschoppenserie, maar dat is alleen van belang als de drie ploegen in deze mini-competitie ook met doelsado gelijk eindigen.

Komende zondagmiddag speelt Den Hoorn de uitwedstrijd tegen FC Lisse, dat komend seizoen niet meer in het zondagvoetbal uitkomt. Bij winst is Den Hoorn zeker van promotie, omdat twee van de drie ploegen volgend seizoen in de tweede klasse kunnen spelen.