Lyra na achterstand door in Westland Cup

Voetbalvereniging Lyra heeft dinsdagavond de halve finale bereikt van de Flynth Westland Cup. De club stond tegen VV Naaldwijk halverwege nog 1-0 achter, maar boog die achterstand na de rust om in een 1-2 zege.

Gastheer Naaldwijk kwam na een kwartier op voorsprong via Jacco Wevers. Pas in de 69e minuut trok Max van Delft op aangeven Thom Kuyvenhoven de stand gelijk. Die score bleef lang op het bord staan, maar in de slotfase van de wedstrijd gaf John Lagerwerf een voorzet, waarna Ardi Luijendijk de eindstand binnenkopte.

Lyra speelt in de halve finale tegen de winnaar van het duel Maasdijk - VELO (zo.). Woensdagavond spelen Westlandia (zo.) en Verburch tegen elkaar, de winnaar daarvan treft FC 's-Gravenzande.